Cursussen

Nieuwe cursussen seizoen 2020/2021.

Let op, i.v.m. de strengere maatregelen van de Overheid m.b.t. het beteugelen van het Corona virus hebben wij als bestuur besloten alle cursussen en herhalingslessen voor onbepaalde tijd NIET door te laten gaan. Eigen veiligheid staat natuurlijk altijd voorop. Als er weer enige versoepelingen komen dan nemen wij weer contact op met de cursisten en degene die herhalingslessen volgen. Ook kunt onze site in de gaten houden. Wij hopen dat u begrip heeft voor deze situatie en wij wensen iedereen veel sterkte toe in de komende tijd en blijf vooral gezond.

De volgende nieuwe cursussen staan in het nieuwe seizoen gepland:

Nieuwe AED reanimatie cursussen staan ingepland op 4-11-2020, 2-12-2020 en 3-3-2021. Deze cursussen nemen slechts 1 avond in beslag. In een reanimatiecursus leer je reanimeren en een AED bedienen. Zo weet je wat je moet doen bij een hartstilstand en kun je levens redden.

14-10-2020 Nieuwe EHAK (Eerste Hulp Aan Kinderen) cursus die 4 avonden in beslag neemt, na de eerste avond volgen nog de avonden op 11-11-20, 18-11-20 en 2-12-20. Eerste Hulp aan kinderen (EHAK) is een EHBO-cursus speciaal gericht op het verlenen van eerste hulp aan baby’s en kinderen.

Bovenstaande cursussen kunnen eventueel GEEN doorgang vinden indien de Corona maatregelen door de Overheid verder worden aangetrokken. Iedereen die zich reeds heeft aangemeld krijgt hiervan bericht. Ook zal e.e.a. bekend worden gemaakt op onze website.

Omdat zorgverzekeraars preventieve zorg steeds belangrijker vinden, zijn er meerdere zorgverzekeraars die een EHBO- of reanimatiecursus vergoeden vanuit een zorgverzekering met een aanvullende dekking. Neem hiervoor contact op met uw zorgverzekeraar.

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen d.m.v. het contactformulier met het secretariaat maar bellen kan natuurlijk ook:,
Rianka Koolstra
Sleutelbloem 99
2412 AL Bodegraven
06-48250801

Contactformulier